Kortonline

Cookies must be enabled in your browser

Some courses may allow guest access

Log in using your account on:

Is this your first time here?

Använd ditt användarnamn (eller mailadress) och det lösenord som skickats till din mailadress (oftast skolmailen). Har du inte detta lösenord kan du själv skaffa ett nytt:
Få nytt lösenord
  1. Klicka på Har Du glömt Ditt användarnamn och lösenord? 
  2. Fyll i antingen ditt användarnamn eller din mailadress och klicka på Sök
  3. Ett mail skickas till din registrerade mailadress, klicka på bekräftelselänken. 
  4. Skriv önskat lösenord i båda rutorna (minst 8 tecken, vararv minst en stor respektive liten bokstav och siffra.)

Om du försökt logga in med Google första gången uppmanas du att ange ditt ursprungliga lösenord och ange ett nytt. Det lösenordet skickades till din mailadress när ditt konto skapades, ange det eller logga ut och följ instruktionerna ovan.

Skulle du inte få det att fungera eller har annat supportärende kring lärandeportalen KORtonline kan du skicka ett mail oss.

Om Kortonline

Kortonline (Karlshamn och Ronneby tillsammans online) är en Moodle-lärandeportal som främst används av Vägga Gymnasieskola och Vuxenubildning i Karlshamn, samt Vuxenutbildningen Knut Hahn i Ronneby. Det är din skola som ser till att ditt konto skapas utifrån respektive kommuns elev-/personalregister. Se gärna Hur vi behandlar personuppgifter (Gästinlogg krävs).

Är du inloggad som Gäst ser du endast en begränsad del av vår lärandeportal. Behöver du en inloggning kontakta din lärare, IKT-pedagog eller kontakta Kortonline-support. Gästinloggning kan på vissa sidor användas och då ser du endast det som läraren eller annan kursadministratör gjort tillgänglig utan personlig inloggning. Letar du efter en särskild sida ber vi dig i första hand ta kontakt med respektive skola (t ex mentor/lärare). Annars går det givetvis bra att kontakta Kortonline-support

För dig som är elev/vårdnadshavare på Vägga Gymnasieskola i Karlshamn finns allmän information på väggagymnasieskola.se under Elev på Vägga.

För dig som studerande på Vägga Vuxenutbildning i Karlshamn finns allmän information på Studerandesidan för Vägga vux.

För dig som studerande på Vuxenutbildningen Knut Hahn i Ronneby finns allmän information på hemsidan.